Aanmelden banner gespiegeldboven   kopie
Aanmelden mobiel boven gespiegeld   kopie

Aanmelden

Aanmelden voor een kenniswandeling
Op deze pagina vind je alle praktische informatie over de kenniswandelingen. Wil je je direct aanmelden voor een kenniswandeling? Klik dan op onderstaande button om te kijken op welke data de kenniswandelingen plaatsvinden.

Aanmelden voor een besloten groep ( meer dan 6 personen)
Wil je je eigen wandeling organiseren voor bijvoorbeeld een groep vrienden of familie ter gelegenheid van een jarige Job, of een familiefeest? Klik dan op onderstaande button en bekijk alle mogelijkheden.

Kort overzicht

Voor wie?

Iedereen, er is geen basiskennis vereist.
Voor volwassenen vanaf ± 14 jr
BosBoost vanaf 16 jr.
Honden kunnen helaas niet mee.

Kosten:

€ 15,50 p.p.  /  jongeren tot 18 jaar € 8,50

Afstand:

2 - 3 km

Aantal:

max. 18 personen

Tijdsduur 

Afhankelijk van type wandeling 1,5 uur | 2,5 uur met pauze.

Wandeltijd:  

Ongeveer een half uur (meer stilstaan dan lopen dus ;-))

Locatie:

Zie locatie

Algemene informatie kenniswandelingen

Kosten en deelname
Deelname aan een reguliere kenniswandeling kost € 15,50 per persoon. Dit bedrag kan na de kenniswandeling op locatie contant (alleen gepast),
via de pin of met een cadeaubon betaald worden.
Wil je deelnemen aan een van deze kenniswandelingen, klik dan op 'Aanmelden' bij een van de onderstaande data. Na aanmelding ontvang je direct een mailtje met alle belangrijke gegevens zoals bijv. locatie en een telefoonnummer voor eventuele vragen.


Let op, heb je je aangemeld binnen 1 uur voor aanvang van de wandeling, neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact op om te melden dat je meegaat. (Telefoonnummer vind je in de aanmeldingsmail)

De kenniswandelingen gaan door bij minimaal 4 aanmeldingen.
Zodra er voldoende aanmeldingen zijn krijg je
een mailtje ter bevestiging dat de kenniswandelingwandeling doorgaat.
Als er aan het einde van de laatste dag voor de kenniswandeling te weinig aanmeldingen zijn, neem ik telefonisch contact met je op voor overleg.

Kom op tijd!
Graag ongeveer 10 min. van te voren aanwezig.


Verstandig op pad
Ook al zijn de wandelingen relatief kort, zorg voor stevige wandelschoenen. Op natte dagen kunnen paden wat modderig zijn.
Vooral in het voorjaar kunnen er muggen in de bossen zijn. Goed om voorzorgsmaatregelen te nemen.
Let er in de zomer op dat je beschermd bent tegen teken. Draag dan eventueel een dunne lange broek en/of lange mouwen en/of controleer jezelf even na afloop van de wandeling. Kijk voor meer informatie op de site van het RIVM.
Tenslotte, zorg ervoor dat je in de winter warm genoeg gekleed bent. Je staat regelmatig stil en dan kun je aardig afkoelen. Bij temperaturen onder de 5 graden is warme onderkleding aan te raden.

IMG 8673

Weersomstandigheden
In principe gaan alle wandelingen door, ook al is het buiig weer. Sterker nog, regen is een heel interessant onderwerp dat perfect past in de kenniswandeling en het bos ruikt heerlijk na een regenbui. Daarnaast heb ik, mocht het nodig zijn, voor een aantal mensen een paraplu.
Natuurlijk zijn er wel grenzen, bij storm en extreme regenval wordt de wandeling gecanceld. In dat geval krijg je van mij persoonlijk bericht via mail en/of telefoon.
Op de website kun je je vervolgens aanmelden voor een andere datum.

     Data wandelingen

Juli

Augustus

September

Oktober

De kenniswandelingen van 'Het Onzichtbare Bos' worden gegeven van april tot eind november. In de winter vinden er dus geen wandelingen voor particulieren plaats.
Wil je in deze periode een afspraak maken voor een groep dan kan dat wel.