Aanmelden banner gespiegeldboven   kopie
Aanmelden mobiel boven gespiegeld   kopie

Kenniswandelingen voor besloten groepen

Besloten groepen
Wil je een leuke wandeling organiseren voor bijvoorbeeld een groep vrienden, ter gelegenheid van een jarige Job, of een familiefeest? Dat kan!
Wanneer je je aanmeld voor een groep zijn er wat meer mogelijkheden dan als particulier. Zo kun je, in overleg natuurlijk, zelf bepalen op welke datum, tijd en locatie jouw gekozen kenniswandeling moet plaatsvinden. In de pauze kunnen we bijvoorbeeld, tegen een kleine meerprijs, een feestelijk taartje serveren. Ook kan er eventueel op verzoek, bijvoorbeeld voor een verjaardag, een speciale Cadeaubon worden aangemaakt met daarop de naam van de jarige. Leuk om te geven! ;-) 

Lijkt je dit leuk, meld je dan aan via onderstaand formulier en ik neem telefonisch contact met je op om een gewenste datum en tijd in te plannen.

Het aantal deelnemers kan variëren tussen 6 en 18 mensen per groep. De kosten zijn afhankelijk van het aantal personen.

6 - 8      personen € 20,- p.p.
9 - 11     personen € 18,- p.p.
12 - 14   personen € 16,- p.p.
15 - 18   personen € 14,- p.p.


Het groepsarangement is bedoeld voor groepen in de privésfeer.
Wilt u een teamuitje voor uw bedrijf organiseren ga dan naar de pagina teamuitjes. Voor teamuitjes gelden zakelijke tarieven.

De kenniswandelingen van 'Het Onzichtbare Bos' worden voor groepen het hele jaar door gegeven. In de wintermaanden zijn de mogelijkheden wat meer beperkt.

Overzicht

Voor wie?

Iedereen, er is geen basiskennis vereist.
Voor volwassenen vanaf ± 14 jr,
BosBoost vanaf 16 jr.
Honden kunnen helaas niet mee.

Afstand:

2 - 3 km

Aantal:

max. 18 personen

Tijdsduur/ wandeltijd:

± 2,5 uur, halverwege is er een pauze met koffie, thee en koek.
Ongeveer 3 kwartier (meer stilstaan dan lopen dus ;-))

Locatie:

Zie locatie

Algemene informatie kenniswandelingen

Kom op tijd!
Graag ongeveer 10 min. van te voren aanwezig.

Betalen
Graag het overeengekomen bedrag, uiterlijk een week voor de datum van de kenniswandeling, overmaken via een bankoverschrijving.

Verstandig op pad
Ook al zijn de wandelingen relatief kort, zorg voor stevige wandelschoenen. Op natte dagen kunnen paden wat modderig zijn.
Vooral in het voorjaar kunnen er muggen in de bossen zijn. Goed om daar rekening mee te houden. Let er in de zomer op dat je beschermt bent tegen teken. Draag dan eventueel een dunne lange broek en/of lange mouwen en/of controleer jezelf even na afloop van de wandeling.
Kijk voor meer informatie op de site van het RIVM.
Tenslotte, zorg ervoor dat je in de winter warm genoeg gekleed bent. Je staat regelmatig stil en dan kun je aardig afkoelen. Bij temperaturen onder de 5 graden is warme onderkleding aan te raden.

Image00012 (2)

Weersomstandigheden
In principe gaan alle wandelingen door, ook al is het buiig weer. Sterker nog, regen is een heel interessant onderwerp dat perfect past in de kenniswandeling en het bos ruikt heerlijk na een regenbui. Daarnaast heb ik, mocht het nodig zijn, voor een aantal mensen een paraplu.
Natuurlijk zijn er wel grenzen, bij storm en extreme regenval wordt de wandeling gecanceld. In dat geval krijg je van mij persoonlijk bericht via mail en/of telefoon.
Op de website kun je je vervolgens aanmelden voor een andere datum.

Aanmelden van een besloten groep

Vul onderstaand formulier in, dan neem ik contact met je op
Aantal personen
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18