Ervaringen

Nee, géén sterretjes, wel persoonlijke ervaringen…

Hieronder vind je de reviews over mijn wandelingen.
Heb je zelf onlangs een wandeling meegemaakt en vind je het leuk om een reactie op de site achter te laten, klik dan even op de button hieronder.
Als je er de tijd voor wilt nemen hartstikke leuk, dank je wel!

Gedeelde ervaringen

Superinteressant. Veel geleerd en nog meer waardering en liefde voor bomen(natuur) gekregen. Vooral het stuk waarin duidelijk wordt wat bomen voor je gezondheid kunnen betekenen ️

Pieter en Albertine van Slooten

Wat een betoverende reis hebben we gemaakt door het bos! Walter kon heel goed vertellen. Ik heb een heleboel geleerd over de 'geheimen' van het bos en ik kijk uit naar de andere kenniswandeling. Bedankt, Walter!

Grietje

Wat een ontzettend leerzame en inspirerende wandeling. Mijn kijk op het bos en onze relatie met het bos is echt veranderd: een aanrader!

Sjoerd

Ondanks mijn info over en ervaring met bomen, heeft Walter me enorm veel nieuwe, interessante weetjes geleerd. O.a. dat ieder blad een eigen systeem vormt, met eigen zintuigen. Om op de wereld om hen heen te reageren en te communiceren met bladeren van dezelfde boom en met andere bomen. Top!

Jeanette van Zebrarups Natuureducatie

Bijzondere wandeling die mij doet verwonderen over de samenhang in het bos tussen de bomen, het bodemleven en de schimmels, en de directe relatie tussen de bomen en de gezondheid van ons mensen. Walter van “Het Onzichtbare Bos” weet dit op een boeiende manier inzichtelijk te maken. Leuk om te ontdekken, te ervaren en samen te doen. Dit opent voor mij een nieuwe wereld waar ik graag meer over wil weten.

Sander Lempers

Dat bomen kunnen ‘voelen’ en elkaar kunnen waarschuwen bij gevaar! Jij liet het bos voor ons spreken via jouw eigen nieuwsgierigheid en passie. Op deze manier werd ik deelgenoot van het grote ‘bosgeheim’. Een les die aangrijpt en prikkelt tot verder kijken.

Vanja (49 jaarringen jong)

Door de kenniswandeling met Walter ben ik me bewust geworden van de verborgen samenhang in de natuur, waar ik tot nu toe aan voorbij liep. Alle organismen blijken op elkaar af te stemmen (respect! Daar kunnen wij mensen een voorbeeld aan nemen), en Walter heeft daar overzicht over. Wauw! Hij zorgt er voor dat je voortaan ‘door de bomen het bos kunt zien’. Veel kennis, maar van het begin tot het einde boeiend. Aanrader!

Joost van Dongen

Ik heb een indrukwekkende kenniswandeling gehad onder leiding van Walter Donker. We hebben een heel afwisselende, actieve en boeiende wandeling door het bos gedaan. We werden gewezen op heel bijzondere bomen in het bos; een nog levende omgehakte boomstam die volledig was ingekapseld en in leven werd gehouden door de buurbomen, en allerlei illustraties gekregen van de onzichtbare samenwerking tussen bomen onderling. Je leert heel anders te kijken naar het bosleven en je bent onder de leiding van Walter daarbij in goede handen. Hij weet je mee te voeren in zijn verhaal en weet heel veel nieuws te vertellen. Ik vond het bosleven altijd al heel fascinerend, maar na deze wandeling ben ik er nog veel meer van te weten gekomen en heb ik nog meer ontzag voor de onbekende krachten van bomen gekregen. Aanrader!!

Margreet van Anken

Walter neemt je tijdens een boswandeling mee in de wereld van wat zich onder de grond allemaal afspeelt. Iets dat je niet zo 1,2,3 ziet met je blote ogen. Zo bijzonder hoe Walter dit met zijn passie, enthousiasme en kennis deelt. Een bewustwording hoe belangrijk het bos is voor de mens en de wereld. Hij heeft mij echt blij gemaakt met de wandeling.
Ga op pad met Walter en ontdek het onzichtbare bos. Je gaat verrast worden!

Jeremy

Walter trok mij echt even weg uit de wereld waar we met drukte door heen razen (school, werk). We doen tegenwoordig alles zonder na te denken of staan nergens bij stil. Vaak vergeten we de natuur ook hier in. Walter laat je dingen zien waar je anders nooit bij stil had gestaan en die je ogen openen over de natuur.

Mirko (19 jr.)

Wat was de wandeling met Walter een gave ervaring! Walter heeft ontzettend veel te vertellen en weet je continu te boeien. Ik heb héél veel nieuwe dingen geleerd. Ik ga graag nog een keer mee om te horen wat hij nog meer te vertellen heeft!

Roy van Reenen

In een bosexcursie van 2,5 uur neemt Walter je mee in een reis onder de grond. Het leven van de bomen speelt zich grotendeels daar af. Wat ik geleerd heb is dat een boom niet alleen en op zichzelf leeft. Hij is afhankelijk van schimmels en via de wortels is er uitwisseling met andere bomen. Walter vertelt boeiend en weet de informatie goed te doseren. Dat maakt zijn excursies geschikt voor divers publiek, dat meer wil leren over het leven van bomen. Ik ga graag nog een keer mee!

Groetjes, Mirjam
12

  Deel  je ervaring.

Leuk dat je jouw ervaring wilt delen!
Maak het niet te lang, anders wordt het niet snel gelezen.
Maximaal vier zinnen is ruim voldoende.