Ervaringen

Nee, géén sterretjes, wel persoonlijke ervaringen…

Hieronder vind je de reviews over mijn wandelingen.
Heb je zelf onlangs een wandeling meegemaakt en vind je het leuk om een reactie op de site achter te laten, klik dan even op de button hieronder.
Als je er de tijd voor wilt nemen hartstikke leuk, dank je wel!

Basis gallerie hoog 600x800 23
Basis gallerie hoog 600x800 22
Basis gallerie hoog 600x800 60
Basis gallerie hoog 600x800 33
Basis gallerie hoog 600x800 44
Basis gallerie hoog 600x800 12
Basis gallerie hoog 600x800 53
Basis gallerie hoog 600x800 36
Basis gallerie hoog 600x800 57

Gedeelde ervaringen

Vandaag heb ik een inspirerende wandeling 'Over-leven in symbiose' gevolgd bij Het Onzichtbare Bos. Over wat er speelt in en onder het bos. Het verandert ook mijn perspectief over wat er in de bovengrondse wereld speelt.

Selma Boumans

Walter is een waar verhalenverteller en leidt interactieve kenniswandelingen over bomen, hun intelligentie, waarnemingen, verdedigingsmechanismen bij gevaar, verwerking van voedingstoffen en onderlinge communicatie. Wat een kado! Vol verwondering, inspiratie en enorm geraakt kijk ik nu al uit naar de volgende wandeling.

Astrid Bruitzman

Ik zou het iedereen aanraden om deel te nemen aan een van de kenniswandelingen, jong en oud! Educatief en verassend! Walter verteld heel gepassioneerd over de natuur en heeft ons allerlei nieuwe kennis bijgebracht over het ‘Wood Wide Web’.

Boki Veldscholten

Ondergedompeld in symbiose vanochtend in Diepenveen. Wonderlijke inkijk met enthousiasme verhaald door Walter. Voor de natuurliefhebbers een aanrader.

Herman

Al mijn leven lang maak ik lange wandeltochten door de bossen, ik had daarbij vaak het gevoel dat het bos mij als het ware in zich opnam. Tijdens de wandeling met Walter kreeg dat gevoel woorden, wat een schat aan informatie deelde hij met ons over het fenomeen van de boom, over de gemeenschap die bomen samen vormen! En niet alleen door de woorden, maar hij liet ons door kleine subtiele experimenten de bomen en het het bos ook ervaren. Mijn belangrijkste ervaring: een nieuw gevoel van intimiteit met bomen en het bos. Wat een rijkdom!

Pieter van Dijk

Met een heel klein groepje hebben we vol belangstelling geluisterd naar alle interessante verhalen van Walter. Wat een boeiende materie. Het zou mooi zijn als de bestuurders van dit land een rondje met Walter meelopen. Dan zullen ze vast andere beleidskeuzes maken. Maar tot die tijd geniet ik extra van de natuur!

Inge

Walter, het was een feestje om met je op stap te zijn. Dank voor het delen van je kennis! We hebben met verbazing geluisterd naar de wonderen der natuur.

Juliëtte en Jeannette

Superinteressant. Veel geleerd en nog meer waardering en liefde voor bomen(natuur) gekregen. Vooral het stuk waarin duidelijk wordt wat bomen voor je gezondheid kunnen betekenen ️

Pieter en Albertine van Slooten

Wat een betoverende reis hebben we gemaakt door het bos! Walter kon heel goed vertellen. Ik heb een heleboel geleerd over de 'geheimen' van het bos en ik kijk uit naar de andere kenniswandeling. Bedankt, Walter!

Grietje

Wat een ontzettend leerzame en inspirerende wandeling. Mijn kijk op het bos en onze relatie met het bos is echt veranderd: een aanrader!

Sjoerd

Ondanks mijn info over en ervaring met bomen, heeft Walter me enorm veel nieuwe, interessante weetjes geleerd. O.a. dat ieder blad een eigen systeem vormt, met eigen zintuigen. Om op de wereld om hen heen te reageren en te communiceren met bladeren van dezelfde boom en met andere bomen. Top!

Jeanette van Zebrarups Natuureducatie

Bijzondere wandeling die mij doet verwonderen over de samenhang in het bos tussen de bomen, het bodemleven en de schimmels, en de directe relatie tussen de bomen en de gezondheid van ons mensen. Walter van “Het Onzichtbare Bos” weet dit op een boeiende manier inzichtelijk te maken. Leuk om te ontdekken, te ervaren en samen te doen. Dit opent voor mij een nieuwe wereld waar ik graag meer over wil weten.

Sander Lempers

  Deel  je ervaring.

Leuk dat je jouw ervaring wilt delen!
Maak het niet te lang, anders wordt het niet snel gelezen.
Maximaal vier zinnen is ruim voldoende.