Bedrijven banner 2 boven
Bedrijven banner mobiel 2 boven

Een kenniswandeling als teamuitje

Meer mogelijkheden met een teamuitje

Wat bieden we?
Hoe mooi is het als je de mensen waarmee u werkt iets waardevols kunt meegeven voor de toekomst? Iets waar men blij van wordt, wat de kijk op de natuur en ons bewustzijn over de synergie hiermee als mens, volledig zal doen veranderen.
Het Onzichtbare Bos laat je vanuit een verrassend nieuw perspectief naar deze bijzondere wereld kijken wat leidt tot fascinerende inzichten waar velen nog lang over zullen napraten.
Het laat ons zien dat er naast onze wereld nog een andere, parallelle samenleving bestaat, waar we ons nauwelijks bewust van zijn omdat deze wereld vaak volledig aan ons gezichtsveld onttrokken is. Een wereld zelfs, die onverwacht veel lijkt op die van ons. Maar ook een wereld die ons verbindt en waar we ons letterlijk aan kunnen opladen. Het geeft ons lichaam op meerdere fronten een enorme boost wat onze gezondheid enorm bevorderd.
Wat kunnen we, als mens, als samenleving nog veel leren van de natuur!
Kijk op 'Ervaringen' om een indruk te krijgen van de beleving van de mensen die de kenniswandelingen gedaan hebben.

De mogelijkheden
Kenniswandelingen in het kader van een teamuitje kunnen het hele jaar door gegeven worden, zolang de weersomstandigheden het toelaten. 
Ze duren met pauze van 20 min. ongeveer 2,5 uur.
In overleg kunnen de volgende items naar wens worden aangepast:

  • Datum en tiidstip
  • Drankjes en hapjes in de pauze.
  • Tijdsduur.
  • Inhoudelijk, eventueel keuze uit aanvullende thema's.
  • Quizz

Inhoudelijk
U kunt kiezen uit de kenniswandelingen van Het Onzichtbare Bos: Over-Leven in Symbiose, BosBoost en Boomdynamiek
Binnen deze wandelingen is het mogelijk om bijvoorbeeld specifieke thema's of vragen die in het team spelen extra te belichten. 
Voorbeelden hiervan zijn 'samenwerken', 'communicatie' maar ook thema's als de relatie bomen en onze gezondheid of de stikstof problematiek.

Quizz
In het kader van teambuilding kunnen we tijdens en als afsluiting een leuke Quizz spelen, met eventueel daaraan verbonden een prijs voor de winnende groep.

Aantal deelnemers
Maximum aantal deelnemers is 16 per groep. Boven de 16 personen in overleg. Er kan dan eventueel gewerkt worden met 2 gidsen.

Locatie
Het Onzichtbare bos werkt in pricipe met vaste locaties waar de kenniswandelingen gehouden worden, zie pagina locaties.
Het is echter ook mogelijk om de kenniswandeling op een andere  locatie te doen. Daar zijn wel voorbereidings- en reiskosten aan verbonden, aangezien er een geschikte locatie gevonden moet worden en er een compleet nieuwe route moet worden uitgezet . Voorwaarde is wel dat het bos voldoende gevarieerd is. In overleg wordt bepaald of dit mogelijk is.

Pauze
Halverwege de kenniswandeling is er tijd voor koffie, thee en een versnapering. Normaal gesproken duurt de pauze ongeveer 20 min. , maar ook dat kan eenvoudig worden aangepast. We kunnen geen complete bar meenemen in het bos, kortom, de mogelijkheden zijn enigzins beperkt, maar we zullen er alles aan doen om dit zoveel mogelijk naar wens aan te passen.
Ook wat de versnapering betreft, alles in overleg.

Offerte
Bent u geïnteresseerd? Vul dan het onderstaande formulier in, dan neem ik eerst telefonisch contact met u op om te verifiëren wat uw wensen zijn. Ik kijk dan wat er mogelijk is.
Hierna sturen we u een offerte.

Contactformulier voor aanvraag informatie en offerte

Gegevens voor uw aanvraag
Groepsgrootte
1 - 4 personen
5 -9 personen
10-14 personen
15-19 personen
> 20 personen