Bedrijven banner 2 boven
Bedrijven banner mobiel 2 boven

Een kenniswandeling als teamuitje

Wat biedt 'Het Onzichtbare Bos'?
Hoe mooi is het als je collega’s en medewerkers iets waardevols kunt meegeven voor de toekomst? Iets om blij van te worden, iets wat je kijk op de natuur en de beleving van elke toekomstige boswandeling die je onderneemt volledig zal veranderen.
'Het Onzichtbare Bos' laat je vanuit een verrassend nieuw perspectief naar deze bijzondere wereld kijken. Dit leidt tot fascinerende inzichten waar nog zeker over nagepraat zal worden. We kunnen nog veel leren van de natuur!

Mogelijkheden voor een teamuitje
De kenniswandelingen kunnen in principe het hele jaar door gegeven worden, zolang de weersomstandigheden het toelaten.
Datum en tijdstip, de duur van de wandeling (1,5 uur zonder pauze of 2,5 uur met pauze) en een eventueel extraatje in de pauze kunnen in overleg naar wens worden aangepast.

Inhoudelijk
Er is keuze uit 3 kenniswandelingen:

     Over-Leven in Symbiose
     BosBoost
     Boomdynamiek.

Binnen deze wandelingen is het mogelijk om bijvoorbeeld specifieke thema's of vragen die in het team spelen extra te belichten.

Locatie
'Het Onzichtbare Bos' maakt gebruik van vaste locaties waar de kenniswandelingen gehouden worden (zie pagina locaties).
Het is echter ook mogelijk, om de kenniswandeling op een andere locatie te laten plaatsvinden. Daar zijn wel voorbereidings- en reiskosten aan verbonden, aangezien er een geschikte locatie gevonden moet worden en er een nieuwe route moet worden uitgezet. Voorwaarde is wel dat het bos voldoende gevarieerd is.
In overleg wordt gekeken wat mogelijk is.

Aantal deelnemers
Maximum aantal deelnemers is 18 per groep.

IMG 9478

Zorgorganisatie Dimence (internationaal gezelschap)
Kenniswandeling Over-Leven in Symbiose in het kader van het tweedaagse programma: 'Ecosystems Approach to Mental Health'

Offerte
Bent u geïnteresseerd? Vul dan het onderstaande formulier in, dan neem ik eerst telefonisch contact met u op om te bespreken wat uw wensen zijn. Hierna stuur ik u een offerte.

Contactformulier voor aanvraag informatie en offerte

Gegevens voor uw aanvraag
Groepsgrootte
1 - 4 personen
5 -9 personen
10-14 personen
15-19 personen
> 20 personen